Op vrijdag 2 juli willen we als gemeente een afscheidsavond houden. We gaan die avond samen eten. We hopen dat het weer meespeelt en dat dit buiten kan. Door de versoepelingen is iedereen die dat wil, welkom (maar wel op 1,5 meter afstand van elkaar!)

Vanaf 17:30 is er ‘inloop’ om te voorkomen dat iedereen tegelijk komt. Om 18:00 willen we beginnen met de maaltijd. Mocht u pas later kunnen komen: ook dan bent u natuurlijk nog welkom. Omdat we nog steeds met maatregelen rondom corona te maken hebben, willen we het op de volgende manier doen:

  • Bij binnenkomst worden naam en telefoonnummer genoteerd.
  • Houdt 1,5 meter afstand van anderen. U bent misschien zelf al volledig gevaccineerd, maar de gevolgen voor mensen die nog niet gevaccineerd zijn kunnen groot zijn als u het virus overdraagt (want dat kan nog steeds, ook als je volledig gevaccineerd bent!).
  • We vragen u om binnen een mondkapje te dragen (b.v. eten brengen/ophalen, wc bezoek).
  • Volg aanwijzingen van de mensen die u een zitplek aanwijzen op. Ga niet zelf met stoelen slepen / verplaatsen.
  • Neem zelf een bord, bestek en een glas mee.

Als we allemaal een beetje rekening houden met elkaar, komt het helemaal goed en wordt het vast een hele gezellige avond!

Voor de jeugd t/m 12 jaar zal er een apart hoekje gecreëerd worden met iets lekkers. In verband met het bestellen hiervan is het nodig dat we weten hoeveel kinderen er komen. Komen jullie met kinderen, geef het aantal dan op bij jeugdoudering Henriëtte Veltink via app, 0619673983, uiterlijk dinsdag 29 juni 12:00 uur.

Op zondag 4 juli is de afscheidsdienst om 10:00 in de Ark. Er zullen genodigden aanwezig zijn in deze dienst, maar waarschijnlijk zijn er nog wat plekken over. Mocht u de dienst willen bezoeken, dan kunt u zich vanaf maandag 28 juni telefonisch opgeven bij koster Johanna Ribberink, 0629014185. Uiteraard is de dienst ook via de livestream te volgen.

In verband met de renovatie van de Broekdijk en de beperkte parkeergelegenheid: kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets!

Mochten er nog vragen zijn, mail die dan naar afscheidrineke@pgbruchterveld.nl of bel even met één van de commissieleden.

Roelof Prins, Geert Hofsink, Tineke Schepers

Categorieën: Sociale-Media