Sinds zondag 22 maart kunt u de kerkdienst online met beeld volgen via de website van onze kerk, van negen uur ’s morgens tot en met negen uur ’s avonds.

U kunt ook via de kerkomroep meeluisteren. Wist u dat er een handige kerkomroep-app bestaat? Daarmee is het heel eenvoudig om de kerkdienst vanuit de Ark te volgen. Komt u er niet uit, vraag hulp! En vraag ook aan elkaar of het lukt om de kerkdienst te volgen.
De digitale kerkdienst is een verkorte kerkdienst van ongeveer 45 minuten. Het kindergesprek valt bijvoorbeeld weg. Maar… de kindernevendienst heeft voor de paastijd per zondag een filmpje op de website gezet met het verhaal!

De muzikale begeleiding zal iedere zondag afwisselen, de verschillende organisten die in onze gemeente spelen zult u horen, maar ook gemeenteleden die muziek maken of zingen. Heeft u een lied wat u graag zingt of hoort, geef het door aan de predikant! Ook gebedspunten kunt u doorgeven aan haar.

De komende tijd gaat vooral onze eigen predikante voor in de kerkdiensten. Daarnaast zullen er twee zangdiensten zijn op zondagmorgen zonder predikant, op 19 april en 10 mei. U kunt daarvoor uw favoriete lied doorgeven aan de predikant!

Categorieën: Kerkdienst