Round Robin: geloof, hoop, liefde!

WAT IS HET?

Na een aantal maanden komt het eigen boekje weer terug bij de oorspronkelijke eigenaar, maar nu vol met bijdragen van de andere groepsleden, speciaal voor elkaar gemaakt. Samen geven we een beeld van geloof, hoop en liefde in ons leven!

Round Robin is een doorgeefproject waarbij mensen dichter bij elkaar komen door de ‘vriendenboekjes’ die rondreizen in een vaste groep. Iedere deelnemer start met een eigen blanco schrift. Elke 2 weken vul je een aantal pagina’s in het boekje van een ander naar eigen inzicht. Dit mag heel uitgebreid zijn, of heel eenvoudig. Zolang het maar met het thema ‘geloof, hoop en liefde’ te maken heeft.

WANNEER?

  • 11 november 2019: uiterste aanmelddatum.
  • 1 december 2019: start project.
  • Eind februari/ begin maart 2019: ontmoeting rond de gevulde boekjes (t.z.t. volgt een datumprikker).

WAT LEVERT HET OP?

  • Inspiratie (je mag namelijk ook in het boekje van een ander. lezen/kijken, misschien brengt het je op nieuwe ideeën).
  • verbinding met andere mensen plezier en creativiteit.

WAT HEB JE NODIG?

  • Een schriftje/blanco boekje een stevige envelop waarin je schriftje past
  • Tijd en inspiratie
    De anderen van de groep rekenen op jou, dus je moet zorgen dat het boekje op tijd bij de volgende deelnemer is. Dat betekent elke 2 weken iets moois verzorgen. Je mag de boekjes wel eerder doorgeven (bijv. bij vakantie), maar niet later.

WAAR IS HET?

Je kunt de boekjes gewoon vullen bij jou thuis, aan de keukentafel of op de bank, op het tijdstip dat jou het best uitkomt. De plaats van de eindontmoeting spreken we later af.

WAT HEB JE NODIG?

Bij dominee Rineke van den Berg. Dat kan door middel van een briefje in de brievenbus, email, een telefoontje of een appje. cmgvandenberg@pgbruchterveld.nl, 0523852137 of 0637350753.

Categorieën: facebookProject