Er is deze zondag namelijk geen filmpje van de kindernevendienst. Maar….. – net als bij de online Paasdienst is er een UITDAGING voor jou tijdens het kijken naar de Pinksterdienst.

Vanaf zondag 31 mei tot en met zondag 7 juni hangen er in verschillende straten oranje vlammen achter de ramen. Op deze vlammen staan letters.

Tijdens de Pinkeksterdienst vertel ik hoeveel letters je voor de oplossing nodig hebt en in welke straten je de oranje vlammen kunt vinden. Na de kerkdienst of later in de week kun je dan alleen of met je ouders een fietstocht maken en alle letters zoeken. Pinksteren zet je in beweging.

Zet alle gevonden letters in de juiste volgorde en lever je oplossing bij mij of bij jeugdouderling Henriëtte. Doe het briefje in onze brievenbus. Wij brengen dan later een cadeautje langs als de oplossing goed is.

Het is sowieso leuk om samen met je ouders de Pinksterdienst te kijken omdat een aantal kinderen mee heeft gewerkt aan de dienst én je mij een proefje ziet doen wat te maken heeft met het Pinksterfeest. Dus… kom in beweging en doe mee!

Groetjes,
dominee Rineke van den Berg

Download: Kom in beweging met Pinkeren + antwoordstrookje.

Oops……..

Vergeet vooral de Kerkweg niet! Die heb ik wel vergeten te noemen in de Pinksterdienst