Hallo Allemaal,

Na wéér een raar schooljaar hebben jullie (bijna) vakantie!! 6 Weken tijd voor leuke dingen. Misschien ga je nog wel even wel op vakantie, of heb je andere plannen. In ieder geval even geen school. Geniet lekker van je vrije tijd

Na de vakantie gaat er wat veranderen.
Voor de basisschoolkinderen zal er komend jaar geen wekelijkse kindernevendienst meer zijn, maar krijgt dit een andere opzet. Ongeveer 1x in de maand wordt er een activiteit onder de kerkdienst georganiseerd voor de kinderen. Er wordt dan een bijbelverhaal gelezen en aan de hand van een thema worden er activiteiten ondernomen. We proberen afwisselende, boeiende activiteiten aan te bieden die voor de hele basisschoolleeftijd leuk en leerzaam zijn.

Het kan zijn dat we bij enkele activiteiten onderbouw en bovenbouw splitsen. Het plan is om een aantal maanden aan hetzelfde thema te werken. Dit is andere jaren ook al eens gedaan en kinderen waren heel erg enthousiast. In de decembermaand zal het thema kerst zijn.

De data van deze activiteit wordt tijdig gecommuniceerd.
Daarnaast wordt er voor alle jeugd/kinderen en een ouders een aantal keren in het jaar een gezinsdienst georganiseerd. In deze dienst proberen we jeugd/kinderen te betrekken. Deze dienst zal er geen organist in de dienst zijn maar bijvoorbeeld een bandje. Ook zullen er meer opwekkings-liederen gezongen worden.

We hopen jullie na de zomer te zien in de kerk!
Groeten Alien Moltman en Sandra Wemekamp.