Het jeugdwerk voor alle jongeren van de middelbare school start met een gezamenlijke nacht in de buitenlucht. Ze gaan één nacht onder de sterrenhemel slapen in zelfgebouwde hutten, krotten van karton en plastic.

We doen dit op de parkeerplaats achter de kerk van 3 oktober 18:00 tot 4 oktober 09:00.

Naast gezelligheid en samen leuke dingen doen, gaan de jongeren ook aan de slag om geld in te zamelen voor een goed doel.

Op de avond zelf krijgen ze informatie over een aantal goede doelen waarin wordt gewerkt met straatkinderen, mensen die dakloos zijn, etc.

De jongeren mogen dan kiezen voor welk doel ze die nacht de handen uit de mouwen willen steken. Er zijn drie manieren waarop ze geld gaan inzamelen:

  1. Ze laten zich sponseren door familie en/of vrienden.
  2. U bent als gemeentelid van harte welkom tussen 21:00 en 22:00 om de hutten te komen bewonderen (we zorgen voor een looproute en 1.5 meter afstand. We letten daar strikt op!). Er zal een collectebus klaar staan waarin u een donatie kunt doen.
  3. Zondagmorgen bezorgen de jongeren tussen 07:00 en 08:00 een ontbijtje aan huis! Ze gaan dit corona-proof (handen wassen, mondkapjes op, handschoenen aan) voorbereiden en bezorgen (ze blijven op afstand, betalen gaat digitaal of u legt een envelop op afstand klaar). Heeft u zin in een ontbijtje voor 5 euro per persoon? Mail, bel of app ds Rineke van den Berg, vóór aanstaande vrijdag!
    cmgvandenberg@pgbruchterveld.nl
    0637350753