Al aan de musical Esther, opgevoerd op 20 juni 1999, heeft het “ Gelegenheidskoor “ zijn medewerking verleend en telde ongeveer 20 leden. Dat was onder begeleiding van Gerny Baarslag.

Daarna werd een aantal keren per jaar meegewerkt aan meestal speciale diensten zoals met kerst of pasen. Alleen de zondagen daaraan voorafgaande werd er geoefend; zingen we echt bij gelegenheid.

Toen in 2013 het ‘Nieuwe Liedboek’ kwam heeft het koor medewerking toegezegd om vaak heel mooie, maar minder bekende liederen in te studeren, zodat in voorkomende gevallen overal in de kerk mensen zitten die het lied kennen met als gevolg dat het veel gemakkelijker zingt.

Op deze manier zingen we nu nog een aantal keren per jaar tijdens een dienst. Daarvoor komen we zo’n 3 tot 5 keer bij elkaar om ze in te studeren onder leiding van Arne Schepers op het orgel begeleid door Herman Hiddingh en doen onze naam eer aan: “We zingen alleen bij gelegenheid”.

Ook tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de musical Maria op 29 januari 2013 was het “Gelegenheidskoor” van de partij.

Het koor bestaat momenteel uit 23 leden waarbij Arne Schepers de leiding op zicht heeft genomen met muzikale ondersteuning van Herman Hiddingh.

Categorieën:

Afgelopen zondag is er een foto gemaakt van ons gelegenheidskoor.

Heb je op dit moment bezwaar tegen deze gepubliceerde foto waarop je zelf staan afgebeeld, dan kun je het beste contact opnemen met de website beheerder: webbeheerder@pgbruchterveld.nl.