Vanwege de huidige omstandigheden heeft de hamstercommissie dit jaar nog geen acties of activiteiten georganiseerd. Gelukkig is niet alles anders dan ‘normaal’ en gaat de appels- en perenactie wel gewoon door zoals we dat gewend zijn. Daarom ontvangt u begin oktober de bestellijst in huis.

U kunt hem ook vinden op de website van de kerk.

Deze bestellijst met daarop uw bestelling mag u op de aangegeven adressen inleveren, graag voor 18 oktober. De bestelling moet gelijk betaald worden, de betaling kan middels de bijgeleverde envelop. In het weekend van vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november komen wij de bestellingen thuis bij u bezorgen.

Helaas hebben we als commissie wel besloten de kerstmarkt dit jaar niet door te laten gaan. Althans, niet zoals we dat gewend zijn. In de tent kan niet genoeg afstand gehouden worden, en zonder tent zijn we te veel afhankelijk van goed weer.

Maar een jaar zonder kerstactie kan toch ook niet, daarom ontvangt u in november een bestellijst met daarop de bestsellers van de kerstmarkt. Denkt u daarbij aan arretjescake en mooie vogeltaarten! Net zoals bij de appels en perenactie kunt u de lijst invullen en bezorgen wij uw bestelling bij u thuis. Meer informatie volgt nog.

Wij hopen op een mooie opbrengst voor de kerk. De opbrengst zal gebruikt worden voor de livestreamvoorzieningen in de kerk.