Als ZWO kerstcommissie willen we mensen uitnodigen om in de weken van Advent als kerstengel een kleine attentie/kaart te sturen naar iemand in Bruchterveld e.o. die om wat voor reden dan ook extra aandacht nodig heeft. Dit kan iedereen doen, jong en oud. Dit gebeurt anoniem.

Bij je attentie voeg je een briefje met uitleg, zodat de ontvanger weet waar dit vandaan komt. Je mag ook vaker dan één keer iets sturen, maar dit hoeft niet. Als je meedoet krijg je hier informatie over.

De doelgroep van de kerstengelen is heel divers. Dat kunnen ouderen zijn, mensen die eenzaam zijn, of die om een andere reden de decembertijd een zware maand vinden.

Maar ook juist iemand die heel veel doet voor kerk en/of dorp en zo waardering krijgt als dank voor het vele werk.

Het hele project is anoniem. Dit geeft je als kerstengel de gelegenheid om iets te delen wat je anders niet zo snel zou doen. Het geeft ook de gelegenheid om een engel te zijn voor iemand waar je normaal geen contact mee hebt. Er zit geen bezoek aan vast. Juist de verrassing dat er onverwachts iets leuks in de brievenbus zit of aan de deur hangt is wat mensen vaak zo raakt.

Wat je in de adventstijd brengt is afhankelijk van de kerstengel en van de ontvanger. De ene kerstengel gaat met al zijn/haar creatieve gaven aan de gang met bloemstukken maken. Een andere stopt een mooi gedicht in de bus, al dan niet met een chocolaatje. Het is afhankelijk van wat past bij de ontvanger.

Wil jij kerstengel worden? U mag zich ook aanmelden door een berichtje te sturen naar: kerstengelproject@pgbruchterveld.nl vóór 1 november 2020.

Vermeld uw naam, adres, telefoonnummer of mailadres. Dan krijgt je de adresgegevens van jouw ontvanger en verdere informatie binnenkort toegestuurd.

Wil jij dat iemand een kerstengel krijgt? Namen voor ontvangers voor een attentie kunt u aandragen op de zelfde adressen (door het voorbeeldbriefje in te vullen of te mailen) vermeld hierbij goed de naam en het adres.

We hopen dat u veel namen zult aanleveren, van binnen of buiten de gemeente. Een indicatie van de reden waarom mag erbij, maar hoeft niet.