Op zondag 16 mei gaan we koffiedrinken na de dienst. We kunnen nog niet met een grote groep bij elkaar zitten, en daarom gaan we online koffie drinken met elkaar!

U kunt zich daarvoor opgeven bij ds Rineke van den Berg via een briefje in de brievenbus, een appje of en mail. Dit kan tot Hemelvaart, 13 mei.

Voorzitter van de kerkenraad, Ria Meinen, zal u na Hemelvaart via de mail een link sturen waar u na de kerkdienst van zondag 16 mei op kunt klikken. U kunt dus meedoen als u een tablet of computer heeft en een emailadres.

Als u op de link klikt, komt u automatisch in de digitale koffiedrink omgeving. Er zijn niet meer stappen of handelingen voor nodig, het is eenvoudig. We kunnen elkaar dan zien en napraten.

Zijn er veel mensen die meedoen, dan kan Ria Meinen ons in ‘aparte digitale kamers’ zetten zodat 4 huiskamers met elkaar verbonden zijn wat het praten met elkaar makkelijker maakt dan in een grote groep. 

Om er een gezellig samenzijn van te maken, kunt u zaterdag namiddag een stukje taart of cake bij de koffie ophalen in De Ark. We delen iedereen die zich opgeeft in via tijdsblokken, zodat het ophalen corona-proof verloopt. Voor de taart en de cake zoeken we natuurlijk bakkers! Wie maakt er iets lekkers?

Opgave kan bij ds Rineke van den Berg, via briefje, appje of via de onderstaande formulier. Graag voor Hemelvaart zodat we op tijd weten hoeveel bakkers er zijn en hoeveel koffiedrinkers. 

We kijken uit naar een gezellige ontmoeting!

    Opgave koffiedrinken 16 mei 10:45/ 11:00
    Hierbij geef ik me op voor het online koffiedrinken na de dienst op zondag 16 mei.    Appen of een briefje in de bus bij ds Rineke van den Berg vóór 13 mei.

    Geert Arendsweg 6
    06-37350753