Komende zondag zal er geen digitale kerkdienst zijn maar een openluchtdienst op het voetbalveld in Bruchterveld. Aanvang: 10:00.

Deze dienst zal gefilmd worden en later in de week ook digitaal te volgen zijn via de website.

Waarom een openluchtdienst?
Al maanden kunnen we elkaar niet als gemeente ontmoeten. Met veel waardering wordt de online kerkdienst gevolgd. Toch wordt het echte samenzijn gemist. Als ook het samen kunnen zingen.

Sinds 1 juli zijn grote groepen in de buitenlucht toegestaan mits er 1.5 meter afstand onderling wordt gehouden. Ook zingen kan in de buitenlucht. Verschillende kerken in Nederland zijn ons hierin al voorgegaan de afgelopen weken.

Omdat de weersvoorspelling voor het komende weekend uitstekend is, heeft de kerkenraad daarom besloten om zondag een openlucht kerkdienst te houden.

Veiligheid
U hoeft zich van te voren niet aan te melden, u mag gewoon komen. Wel vragen we bij aankomst om uw naam en telefoonnummer te noteren. Kom alleen als u gezond bent en geen hoest of niesklachten heeft!

Op het voetbalveld zijn de verschillende rijen aangegeven, waarbij we meer afstand ertussen houden dan nodig is. Gewoon omdat we veilig zingen belangrijk vinden.

U kunt niet zelf uw plaats kiezen, maar één van de kosters zal uw plaats aanwijzen. We vragen u om zowel voor, tijdens als na de kerkdienst 1.5 meter afstand te bewaren tot elkaar.

Verdere informatie over de kerkdienst

  • Iedereen neemt zijn/haar eigen stoel mee. Als dit te lastig voor u is, dan zijn er op het voetbalveld ook stoelen vanuit de kerk beschikbaar.
  • Er is een liturgie beschikbaar tijdens de kerkdienst.
  • Er zal geen kindernevendienst zijn.
  • Er is wel oppas voor de jongste kinderen. Ouders moeten van te voren hun kind aanmelden bij Renate Borgers, kinderoppas@pgbruchterveld.nl.
  • Voorganger: ds Rineke van den Berg
    Ouderling van dienst: Henriëtte Veltink
    Muzikale medewerking: Elvira Nijmeijer
  • Collecte: er zal geen collectezak rondgaan. Wel staat er na afloop van de kerkdienst een melkbus waarin u, in een envelop, uw collectegeld kunt doen voor alle drie de collectes. Natuurlijk kunt u ook gewoon op een later moment digitaal het collectegeld geven.

We kijken uit naar een zegenrijk samenzijn zondag!