Mensen gevraagd om te komen werken in onze Protestantse gemeente Bruchterveld/Ebbenbroek

Als kerk werken we momenteel met een nieuw organisatie model, waarbij we minder ambtsdragers nodig hebben en de taken in kleine stukken zijn verdeeld over de verschillende gemeenteleden.

Nu knelt het bijvoorbeeld op het gebied van gemeenteopbouw, jeugdwerk, bezoekwerk,  i.c.t./communicatie en het ouderenpastoraat, graag zouden we daar wat meer ondersteuning willen hebben. Uw hulp hierbij is van grote waarde! 

Als je besluit graag te willen meehelpen, denk dan niet: “Ik zit er voor een hele tijd aan vast”. In tegendeel, het is juist de bedoeling dat je concreet binnen een gezamenlijk vastgesteld tijdsbestek het gekozen werk – in samenwerking met anderen – doet. Besef hierbij ook: “Je doet het niet alleen en je kunt voor anderen veel betekenen!” 

Juist in een tijd waarin we moeten leven met de ene crisis na de andere en die elkaar blijkbaar ook nog eens snel opvolgen, hebben we te dealen met veel onzekerheden op persoonlijk en maatschappelijk gebied. Dit heeft ook zijn weerslag binnen onze gemeente. Het omzien naar elkaar is hierbij daarom niet alleen belangrijk, je kunt er gewoonweg niet omheen. 

Jong en oud, iedereen is  van harte welkom! Je doet het niet alleen! 

Meld je nu aan!

Meer informatie nodig? ………………………Bel of mail:

Ria Meinen tel. 06-29566949  email: riameinen@gmail.com

Roelof Prins tel. 06-21865529 email: roelof.henny@gmail.com

Categorieën: Vrijwilligers