Op donderdag 1 april 20:30 is The Passion te zien op de televisie. The Passion vertelt op een eigentijdse manier over het einde van Jezus’ leven. Een week later, donderdag 8 april, kun je online na te praten over The Passion. Er zijn vier invalshoeken voor het gesprek waaruit we kunnen kiezen: delen, missen, familie en vrienden. 

Delen: Waar Jezus ook komt, de mensen ervaren hoeveel een ander voor hen kan betekenen. Wat heb jij allemaal te bieden? En wat heb jij zelf nodig?

Missen: Jezus’ leerlingen houden van Hem, maar er ontstaat verwijdering. Met wie voel jij je verbonden? Hoe ga jij om met gemis?

Familie: Maria heeft vast allerlei ideeën over wat goed is voor haar kind, maar Jezus heeft ook een eigen weg te gaan en maakt eigen keuzes. Wat betekent jouw familie voor jou?

Vrienden: Petrus is een trouwe vriend, maar als het spannend wordt, doet hij net alsof hij Jezus niet kent. Waarin ben jij een goede vriend? Waarin wil jij groeien?

8 april 20:00-21:00 online via jitsi meet (je ontvangt een link waarop je alleen op hoeft te klikken om mee te kunnen doen. Dit kan via computer, tablet en smarthpone). 

Opgave bij ds Rineke van den Berg, 0523852137, 0637350753, cmgvandenberg@pgbruchterveld.nl

Geef je bij je opgave aan welke invalshoek je aanspreekt?!