Voor zondag 3 januari en zondag 17 januari 2021 zou ik het mooi vinden om de kerkdienst samen met gemeenteleden voor te bereiden. Samen de Bijbellezing lezen, waarbij ik de verschillende achtergronden kan toelichten en waarbij uw en mijn vragen aan bod komen. Ook samen doorpraten over hoe dit verhaal in ons leven van nu betekenis kan krijgen.

Ik stel me zo voor dat we hier één tot anderhalf uur mee bezig zijn in een groep van maximaal 8 personen. Graag zou ik dit online willen organiseren. U kunt via de computer, de tablet of uw smartphone meedoen via een link die ik u via de mail stuur. Als u het leuk lijkt om mee te doen, maar u ervaart het online meedoen als een belemmering, schroom dan niet om mij te bellen/mailen, dan kunnen we kijken wat mogelijk is!

Ik stem graag met geïnteresseerden af of we het voorbereiden op een ochtend doen of op een avond.

Lijkt het u mooi om een stukje verdieping aangereikt te krijgen voorafgaand aan de kerkdienst en samen door te praten over de betekenis van een Bijbelverhaal, laat me dan weten dat u mee wilt doen. Dat kan via de telefoon, mail of app.

Rineke van den Berg
cmgvandenberg@pgbruchterveld.nl
06 37050753