De Protestantse Gemeente Bruchterveld/Ebbenbroek en Voetbalvereniging Bruchterveld organiseren voor kinderen en jongeren van beide dorpen een clinic op het voetbalveld. Deze clinic  wordt ondersteund door de werkgroep Leefbaarheid en promotie van de Plaatselijke Belangen Bruchterveld en Ebbenbroek.

Verschillende dorpsgenoten denken en helpen mee met het programma. Ze zijn allemaal bij een bepaalde sport betrokken: lid van het eerste voetbalteam van Bruchterveld, juf van de gym van Bruchterveld, etc.

Alle kinderen en jongeren van onze dorpen en ook hun ouders, zijn welkom. Het gaat deze middag om verbinding vinden in het samen sporten en elkaar ontmoeten op het veld of in de kantine. De kinderen en jongeren kunnen langs verschillende plekken gaan op het voetbalveld waar hun een uitdaging wacht op sportgebied.

Ook is er een ontmoeting met profvoetballer Kingsley Ehizibue (voetballer bij PEC Zwolle geweest, nu bij FC Köln). Hij traint niet alleen om beter te worden met voetballen, maar traint ook zijn geloof. Hij zal in ontmoeting met de kinderen, jongeren en hun ouders vertellen hoe hij dat doet.

Mochten we een bijdrage ontvangen van RaboClubSupport dan besteden we dat aan het huren en/of kopen van (spel)materiaal, de ontvangst van Kinsgley Ehizibue en wat eten en drinken.

We kijken uit naar een middag waarin sport en geloof ons als dorpsgenoten samen verbinden!