Zondag 16 september starten we het seizoen met een feestelijke zondagmorgen!

Van 10.00-11.00 is er inloop om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Om 11:00 start de dienst met Leonie van den B. als muzikale begeleiding. Zij kan prachtig zingen en wordt daarbij ondersteund door Henk L. (keyboard).

Belangrijk voor deze dienst: neem je smartphone mee omdat we kahoot (en voor diegenen die dit niet kennen geen probleem) gaan spelen!

Kahoot is een soort quiz via het internet waarbij we direct via de beamer de uitslag kunnen zien. Mocht u zelf geen smartphone hebben dan is dit een mooie gelegenheid om uw kleinzoon, buurvrouw of wie u ook maar kent met een smartphone mee uit te nodigen naar de kerkdienst.

Om 12:00 is het lunchtijd. We doen dit op de ‘americain party’ stijl. Dat wil zeggen: iedereen neemt wat lekkers mee en dan is er meer dan genoeg voor iedereen! U mag soep meenemen, of een ‘lunchhoofdgerecht’ of een ‘toetje’. Het wordt een 3 gangen lunch. Is iets te eten meenemen nu lastig is voor u, komt u dan toch rustig. We doen dit nu al een aantal jaren en er blijkt meer dan genoeg te zijn!

Om 12:45 na 2 gangen eten gaan we op pad in Bruchterveld. Ook hiervoor is de telefoon handig want het is een whatsapp speurtocht. Geschikt als vriendengroep, als buurt, gezin, of gewoon zomaar met een aantal andere gemeenteleden op pad. Mocht u slecht ter been zijn, dan is er in de kerk ook een activiteit.

13:30 zijn we weer terug in de kerk voor een heerlijk toetjesbuffet als afsluiting.

De startzondag eindigen we rond 14:00 met gebed en het samen zingen van een lied.

Voel je vrij om de startzondag in zn geheel of een stukje ervan mee te maken. Het is mooi om elkaar als gemeente te ontmoeten en zo het seizoen te beginnen.

Het is wel fijn om te weten wie er allemaal blijft eten, daarvoor liggen er intekenlijsten in de kerk. Opgave kan ook bij Miranda S.!

Categorieën: Startzondag