Bij Notariskantoor Bentum Nijboer in Hardenberg zijn woensdagmiddag 6 maart de statuten ondertekend om officieel bekend te maken dat het Buddy Project Hardenberg de komende jaren verder gaat als Stichting Buddy Project Hardenberg. Het project maakte in het afgelopen jaar een stevige groei door. Het eerste project begon met 25 deelnemers op 1 november 2017, maar ondertussen kent het vierde project 122 deelnemers. De Stichting Buddy Project Hardenberg is opgericht vanuit het advies van het bestuur van het Diaconale Platform om de financiën goed te regelen, om transparant te kunnen werken en de mogelijkheid om giften te kunnen ontvangen. Daarvoor is er een bankrekening geopend en wordt er daarna een ANBI status aangevraagd, waardoor het mogelijk wordt voor particulieren om hun giften ook van de belasting te kunnen aftrekken.

Presentatie
Wij zijn altijd bereid om een presentatie over het Buddy Project Hardenberg te verzorgen. Op onze website kun je een aanvraag voor een presentatie invullen en verzenden. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Tevens kun je zien welke avonden al bezet zijn. Wellicht een idee voor een deel van een gemeentevergadering?

Op onze facebook pagina en Instagrampagina: Buddy Project Hardenberg, kun je met regelmatig berichten, foto’s en video’s bekijken. Like onze pagina en je blijft automatisch op de hoogte.

Categorieën: Buddyproject