Nieuwsbrief 21 juni

Beste gemeenteleden van de Protestante Gemeente Bruchterveld/Ebbenbroek,

Aankomende zondag nemen vijf jongeren afscheid van de kindernevendienst. Het is een dienst vol blijdschap waarin we verhalen delen over wat je diep van binnen blij maakt. Elvira Nijmeijer verzorgt de muziek samen met Judith Hamhuis. Kijkt u mee?!

Hieronder volgt een bericht van de ZWO-commissie:

– Klein geluk –

We plannen er in het dagelijks leven vaak op los. Of het nu gaat om werk, vakanties of andere activiteiten. We vinden het fijn om dingen in het vooruitzicht te hebben waar we ons op kunnen verheugen of ons op kunnen voorbereiden. Maar soms loopt het leven anders. Dan realiseren we ons ineens weer hoe weinig controle we werkelijk hebben. Daarom heeft Ark Mission dit jaar een speciale bijbel gids ontwikkeld. De Bijbelteksten en overdenkingen helpen je om geluk te vinden en te brengen in kleine dingen.

Voor de kinderen is ook een boekje ontwikkeld. In de Bijbelverhalen in dit boekje kun je lezen over Jezus. Hij vertelt van alles over hoe je geluk kunt vinden en hoe je het kunt doorgeven aan andere mensen. Bovendien staan er in dit boekje allemaal leuke opdrachten en proefjes.

De gidsen liggen voor u/jullie klaar in de hal van de Ark op 29 juni. Vanaf 19.30 kunnen ze opgehaald worden.

Heel veel leesplezier en een fijne vakantie!
Groet, ZWO – commissie.

Een vreugdevol weekend gewenst,

Rineke van den Berg