Wat is er binnenkort allemaal te doen?

Informatie over vergaderingen, kringgesprekken, bijzondere diensten en andere kerkelijke activiteiten lees je hier.

 • Vrouwen vieren feest!!! 
  Vrouwen vieren feest!!!  Wat doe je als er een feestje is….Vieren natuurlijk!En wij hebben iets te vieren,              de Interkerkelijke Vrouwengroep Dedemsvaart/Balkbrugorganiseert al 25 jaar vrouwenochtenden/avonden!  We hebben Op & Top Vrouw uitgenodigd omextra glans te geven aan deze mijlpaal!Op & Top Vrouw is een liedjescabaret voor en door vrouwen.Drie getalenteerde zangeressen… Lees meer: Vrouwen vieren feest!!! 
 • Tentdienst zondag 28 augustus 2022.
  In de feesttent van de Oranjevereniging op het voetbalveld. Deze dienst zal NIET worden opgenomen om digitaal terug te kijken.Na 2 dagen Oranjefeest willen wij jullie dan ook van harte uitnodigen om de 3e dag er ook samen een feestje van te maken. Dus…. kom naar de tent en beleef… Lees meer: Tentdienst zondag 28 augustus 2022.
 • Uitnodiging! Kerk-Op-Schoot-dienst – trouwfeest!
  Je bent welkom samen met papa, mama, opa, oma, je oudere/jongere broertjes en zusjes op zondag 3 juli a.s. van 11.30 tot 12.00 uur. In de Ark.
 • Zomerfeest afgelast!
  In verband met de zeer slechte weersvoorspellingen voor vrijdag. Willen we het zomerfeest verzetten. Onder voorbehoud wordt dat vrijdag 8 juli. We moeten nog even horen of de parkeerplaats dan beschikbaar is.
 • Fietsen.
  Woensdag 1 juni gaan we bij goed weer fietsen. We starten om 10 uur bij HAWE.Opgeven bij H Eggengoor voor maandag 18 uur. Graag opgeven voor dinsdag bij H. Eggengoorfietsen@pgbruchterveld.nl of tel. (zie ledenportaal)
 • Samen eten.
  Op woensdag 8 juni is er weer samen eten in de Heujmansbelt van 17:00 – 19:00 uur. Kosten: € 15,00 per persoon. U kunt zich opgeven bij Heddy Hankamp: zie Leef Mee.
 • Zomerfeest – vrijdagavond 24 juni 2022.
  Op vrijdagavond 24 juni organiseert de Hamstercommissie een zomerfeest! Van 17.00 – 19.00 is er op de parkeerplaats achter de kerk tijd om elkaar weer te ontmoeten. We zorgen in ieder geval voor wat te eten en te drinken, en wat te doen voor de kinderen. Ook is er ruimte… Lees meer: Zomerfeest – vrijdagavond 24 juni 2022.


Activiteiten aanmelden voor deze pagina?

Stuur een mail met de informatie naar agenda@pgbruchterveld.nl