Even voorstellen

Mijn naam is Rineke van den Berg en ik ben sinds 7 jaar met plezier dominee in Bruchterveld.

Ik ben 41 jaar oud en moeder van 3 dochters.

Op zondag voorgaan tijdens de kerkdienst vind ik heel fijn. Graag betrek ik de actualiteit van ons leven in de kerkdienst.

De Bijbel is voor mij namelijk geen stoffig boek van weleer maar een boek vol verhalen over het leven zelf, in verbinding met andere mensen en met de Heer. Daarom blijven de Bijbelverhalen ons zinnige vragen en richtingwijzers geven en de moeite waard om naar te luisteren en over te praten met elkaar.

Ik geniet ervan om als predikant met veel mensen om te kunnen gaan, jong en oud, man en vrouw, mensen met heel verschillende levens. Soms heb ik gewoon alledaags contact, soms heeft het contact te maken met (levens)vragen of geloofsvragen. Bij onze kerk zijn al die verschillende mensen welkom. Het is waardevol om als gemeenschap, maar ook als dominee, van betekenis te kunnen zijn bij vreugde en verdriet in mensenlevens. Het omzien naar elkaar is in ons dorp belangrijk.

Als u / jij behoefte heeft aan ontmoeting, persoonlijk of in het grotere verband van de kerkgemeenschap, kunt u / kun jij daarvoor met mij contact opnemen. Uiteraard maakt het daarbij niet uit of je wel of geen lid van onze gemeente bent.
 
Tot ziens,

Rineke van den Berg