U/jij ook?

Vasten

Voor diegene die mee wil vasten kan dat doen vanaf woensdag 26 februari week 1 op de vastenkaart ( de maandag en dinsdag tellen officieel nog niet mee maar er mag natuurlijk  rustig gestart worden met het vasten). De vastenkaart is met de kerkklank van februari in de bijlage meegestuurd of rondgedeeld.

Mocht je de vastenkaart hebben gemist, je kunt hem ook downloaden op de website van onze kerk. Op deze kaart staat elke week een suggestie om te vasten en een te geven bedrag hiervoor.

De opbrengt van alles gaat naar Home of Hope and Dreams een kindertehuis in Oeganda.

Het verzamelde bedrag mag op 1e paasdag 12 april worden meegenomen naar de kerk of worden af gegeven bij een van de diakenen. Zo nodig willen zij het ook ophalen als u/jij niet in de gelegenheid bent.

In week 5 van de vastenkalender wordt er gevraagd om een kaart te versturen naar iemand die dat nodig heeft. Daarom verkoopt de diaconie vanaf zondag 1 maart kunstkaarten met een mooie tekst en kinderkaarten. De 6 kaarten kosten  € 2,- per pakje.

Ook deze opbrengst gaat naar Home of Hope and Dreams. Kom dus na de dienst gezellig koffie drinken en neem een pakje kaarten mee!

Spaardoosjes

De kindernevendienst doet ook mee met sparen voor het goede doel. Tijdens de kindernevendienst van zondag 1 maart maken de kinderen hun eigen spaardoosjes en wordt de vastenkaart ook aan hen uitgelegd.

Bij de uitgang van de kerk liggen voor gemeenteleden een aantal spaardoosjes van Kerk in Actie om mee te nemen. OP = OP

We zijn als diaconie enthousiast om samen te vasten en zo geld in te zamelen voor een prachtig doel, kwetsbare kinderen in Oeganda die een thuis vinden in Home of Hope and Dreams. Doet u mee?!